Möjligheter hos oss

Psykolog

Connect

WeMind startades av en grupp psykologer, däribland nuvarande VD Urban Pettersson, som en motreaktion mot bristerna i svensk psykiatri. Hos oss ska alla patienter som behöver det ha tillgång till psykologisk behandling enligt bästa evidens och ingen ska falla mellan stolarna. Som psykolog gör du ett oerhört viktigt arbete och vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att hjälpa dina patienter.

 • Psykologisk behandling i forskningens framkant. På WeMind arbetar vi med psykologisk behandling enligt gold standard. Vi arbetar evidensbaserat, med de metoder som visat sig ge bäst effekt för flest. Vi mäter behandlingsutfallen och kan få så sätt följa upp att den enskilda patienten faktiskt får rätt behandling. På våra mottagningar i Stockholm, som funnits längst, ligger våra behandlingseffekter i linje med de man uppmäter i forskningsstudier.
 • Ständig utveckling. Det kräver skicklighet att anpassa manualen och sitt bemötande till de ofta komplexa patienter vi möter inom psykiatrin. Vi lägger stor vikt vid medarbetarnas kompetensutveckling, att du ska känna dig utmanad och utvecklas som kliniker. Hos oss har du tillgång till uppdaterat behandlingsmaterial och kunniga kollegor att bolla med. Vi har regelbunden handledning och vidareutbildning från ledande experter inom psykologisk behandling.
 • Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna. Därför har vi administrativ personal och tydliga rutiner som frigör tid för dig att låta din professionella kompetens komma till sin rätt. Vi har processer och vårdflöden som säkerställer att ingen patient faller mellan stolarna.

Eftersom vi följer nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, erbjuder vi endast KBT-behandling i dagsläget. Du är varmt välkommen att söka hos oss oavsett teoretisk inriktning. KBT-inriktning är meriterande.

Arbetsplats och kollegor

För att kunna utveckla psykiatrin behöver vi attrahera rätt medarbetare och se till att vi samverkar för att nå så bra resultat som möjligt. WeMind tror på engagerade och kompetenta medarbetare som respekterar och utvecklar varandra. 

Att arbeta med oss på WeMind utgör också en utmärkt plattform att samverka med landets ledande forskningsinstitut, aktiva och kunniga brukarföreningar, landets socialtjänst och övriga vårdaktörer. 

 

Varför jobba hos oss?

WeMind är stället för dig om du vill lära dig mycket och jobba i en kul miljö bland duktiga kollegor. Du får en arbetsgivare som bryr sig mer än någon annan om att vården ska ha bästa möjliga effekt, där man följer upp de patientrelevanta utfallen. Utöver det värdesätter vi:

 • Autonomi och flexibilitet

  Olika delar av livet berikar varandra. Vi tror på ett arbete där du som medarbetare har stort inflytande över din arbetssituation med möjlighet till deltid, flextid och tjänstledighet.

 • Kompetensutveckling

  För att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård är det viktigt att du som medarbetare har möjlighet att vidareutbilda dig. Vi erbjuder regelbunden professionshandledning, aktuellt studiematerial samt utbildningar internt och externt.

 • Trivsel och gemenskap

  För att vi ska ha energi att jobba så krävs det att vi också trivs och har kul på jobbet. På våra olika mottagningar finns allt från AW:s och gemensamma frukostar till pingisbord, filmvisningar, lunchföreläsningar och träningspass.

St Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Gimo

Vattentornet 1
747 43 Gimo Vägbeskrivning

Gustavsberg

Skärgårdsvägen 7
134 30 Gustavsberg Vägbeskrivning

Gävle


803 20 Gävle Vägbeskrivning

Göteborg

Otterhällegatan 2
411 18 Göteborg Vägbeskrivning

Handen

Rudsjöterassen 7
136 40 Handen Vägbeskrivning

Haninge

Gålövägen 30
137 96 Haninge Vägbeskrivning

Helsingborg

Nedre Nytorgsgatan 13
252 26 Helsingborg Vägbeskrivning

Lund

Grisslevägen 17
227 32 Lund Vägbeskrivning

Nacka

Ektorpsvägen 6
131 47 Nacka Vägbeskrivning

Nynäshamn

Idunvägen 1
149 30 Nynäshamn Vägbeskrivning

Online

Sankt Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Skutskär

lillängsgatan 8
814 30 Skutskär Vägbeskrivning

Stockholm

Rehnsgatan 20,
113 57 Stockholm Vägbeskrivning 08-4060040

Tierp

Liljevägen 2
815 37 Tierp Vägbeskrivning

Tyresö

Industrivägen 13
135 40 Tyresö Vägbeskrivning

Uppsala


753 20 Uppsala Vägbeskrivning

Jobbar du redan på WeMind?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor