Möjligheter hos oss

Sjuksköterska

Connect

Som sjuksköterska är du avgörande för WeMinds vision att förbättra psykiatrin genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård som är tillgänglig för alla. Den breda grund du som sjuksköterska besitter är viktig för att patienten ska få ett optimalt möte i vården.

 • Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna. Hos WeMind arbetar vi med personcentrerad vård som vilar på delaktighet, patientberättelse och dokumentation. Sjuksköterskans palett av kunskap skapar en helhetsbild som ger trygghet och tillit både för patienten och för verksamheten. WeMinds administrativa personal och tydliga rutiner frigör tid för dig att låta din professionella kompetens komma till sin rätt. Våra processer och vårdflöden säkerställer att ingen patient faller mellan stolarna.
 • Ständig utveckling. Tillsammans utvecklar vi psykiatrisk omvårdnad. Sjuksköterskans roll är central i arbetet med att utveckla, stärka och förtydliga den psykiatriska omvårdnaden. På WeMind erbjuder vi stimulerande sjuksköterskearbete med möjligheter till personlig utveckling och individuell kompetensutveckling.
 • Tvärprofessionellt samarbete. På WeMind strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner och vi arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter. Ett teamarbete med kunniga medarbetare är avgörande för en optimal vård, dessutom gör det arbetet ännu roligare.

Välkommen till en arbetsplats där du gör skillnad på riktigt!

Arbetsplats och kollegor

För att kunna utveckla psykiatrin behöver vi attrahera rätt medarbetare och se till att vi samverkar för att nå så bra resultat som möjligt. WeMind tror på engagerade och kompetenta medarbetare som respekterar och utvecklar varandra. 

Att arbeta med oss på WeMind utgör också en utmärkt plattform att samverka med landets ledande forskningsinstitut, aktiva och kunniga brukarföreningar, landets socialtjänst och övriga vårdaktörer. 

 

Varför jobba hos oss?

WeMind är stället för dig om du vill lära dig mycket och jobba i en kul miljö bland duktiga kollegor. Du får en arbetsgivare som bryr sig mer än någon annan om att vården ska ha bästa möjliga effekt, där man följer upp de patientrelevanta utfallen. Utöver det värdesätter vi:

 • Autonomi och flexibilitet

  Olika delar av livet berikar varandra. Vi tror på ett arbete där du som medarbetare har stort inflytande över din arbetssituation med möjlighet till deltid, flextid och tjänstledighet.

 • Kompetensutveckling

  För att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård är det viktigt att du som medarbetare har möjlighet att vidareutbilda dig. Vi erbjuder regelbunden professionshandledning, aktuellt studiematerial samt utbildningar internt och externt.

 • Trivsel och gemenskap

  För att vi ska ha energi att jobba så krävs det att vi också trivs och har kul på jobbet. På våra olika mottagningar finns allt från AW:s och gemensamma frukostar till pingisbord, filmvisningar, lunchföreläsningar och träningspass.

St Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Gimo

Vattentornet 1
747 43 Gimo Vägbeskrivning

Gustavsberg

Skärgårdsvägen 7
134 30 Gustavsberg Vägbeskrivning

Gävle


803 20 Gävle Vägbeskrivning

Göteborg

Otterhällegatan 2
411 18 Göteborg Vägbeskrivning

Handen

Rudsjöterassen 7
136 40 Handen Vägbeskrivning

Haninge

Gålövägen 30
137 96 Haninge Vägbeskrivning

Helsingborg

Nedre Nytorgsgatan 13
252 26 Helsingborg Vägbeskrivning

Lund

Grisslevägen 17
227 32 Lund Vägbeskrivning

Nacka

Ektorpsvägen 6
131 47 Nacka Vägbeskrivning

Nynäshamn

Idunvägen 1
149 30 Nynäshamn Vägbeskrivning

Online

Sankt Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Skutskär

lillängsgatan 8
814 30 Skutskär Vägbeskrivning

Stockholm

Rehnsgatan 20,
113 57 Stockholm Vägbeskrivning 08-4060040

Tierp

Liljevägen 2
815 37 Tierp Vägbeskrivning

Tyresö

Industrivägen 13
135 40 Tyresö Vägbeskrivning

Uppsala


753 20 Uppsala Vägbeskrivning

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på WeMind?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor