Möjligheter hos oss

PTP-psykolog

Connect

PTP-tjänsten är en viktig period, när man för första gången kommer ut i yrkeslivet som psykolog och har chans att praktisera sina kunskaper från utbildningen. Det är en möjlighet att lära sig och utvecklas i sina kliniska färdigheter. På WeMind tar vi gärna emot PTP-psykologer eftersom man ofta berikar mottagningen med det senaste från psykologutbildningen.

 • Psykologisk behandling enligt gold standard. På WeMind arbetar vi evidensbaserat, utifrån de behandlingsmanualer som visat sig ha bäst effekt vid olika psykiatriska tillstånd. I slutet av PTP-tjänsten kommer du att ha tränat dig i att använda de främsta behandlingsmanualerna och hur de kan anpassas till den komplexa verkligheten i psykiatrin.
 • Stegvis upptrappning. Vi prioriterar din professionella utveckling som kliniker. Det innebär en successiv upptrappning i patientbesök och komplexitetsgrad, där du i slutet av din PTP är en självständig kliniker med goda strategier för att vara både effektiv och trivas på jobbet.
 • God handledning. Du får regelbunden handledning inom ramen för PTP-tjänsten. Utöver det deltar du också i vidareutbildningar för personalgruppen gällande exempelvis psykiatrisk bedömning, vårdrutiner och hur man arbetar med särskilda patientgrupper. I Stockholmsregionen deltar våra PTP-psykologer i landstingets PTP-program.
 • Värdefullt övrigt psykologarbete. Det övriga psykologarbete som man gör inom ramen för PTP:n är en fantastisk möjlighet, både att fördjupa sig inom ett eget intresseområde och att vara med och utveckla verksamheten på mottagningen där man jobbar. Du väljer projekt i dialog med din handledare. Exempel kan vara att driva ett forskningssamarbete på mottagningen, utveckla nya mottagningsrutiner eller att ta fram nytt behandlingsmaterial.

Eftersom vi på WeMind erbjuder vård utifrån de behandlingsmetoder som rekommenderas i nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, så erbjuder vi endast KBT-behandling i dagsläget. Du är varmt välkommen att söka PTP-tjänst oavsett teoretisk inriktning. KBT-inriktning är meriterande.

Varmt välkommen med en spontanansökan till våra olika mottagningar!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kollegor

För att kunna utveckla psykiatrin behöver vi attrahera rätt medarbetare och se till att vi samverkar för att nå så bra resultat som möjligt. WeMind tror på engagerade och kompetenta medarbetare som respekterar och utvecklar varandra. 

Att arbeta med oss på WeMind utgör också en utmärkt plattform att samverka med landets ledande forskningsinstitut, aktiva och kunniga brukarföreningar, landets socialtjänst och övriga vårdaktörer. 

 

Varför jobba hos oss?

WeMind är stället för dig om du vill lära dig mycket och jobba i en kul miljö bland duktiga kollegor. Du får en arbetsgivare som bryr sig mer än någon annan om att vården ska ha bästa möjliga effekt, där man följer upp de patientrelevanta utfallen. Utöver det värdesätter vi:

 • Autonomi och flexibilitet

  Olika delar av livet berikar varandra. Vi tror på ett arbete där du som medarbetare har stort inflytande över din arbetssituation med möjlighet till deltid, flextid och tjänstledighet.

 • Kompetensutveckling

  För att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård är det viktigt att du som medarbetare har möjlighet att vidareutbilda dig. Vi erbjuder regelbunden professionshandledning, aktuellt studiematerial samt utbildningar internt och externt.

 • Trivsel och gemenskap

  För att vi ska ha energi att jobba så krävs det att vi också trivs och har kul på jobbet. På våra olika mottagningar finns allt från AW:s och gemensamma frukostar till pingisbord, filmvisningar, lunchföreläsningar och träningspass.

St Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Gimo

Vattentornet 1
747 43 Gimo Vägbeskrivning

Gustavsberg

Skärgårdsvägen 7
134 30 Gustavsberg Vägbeskrivning

Gävle


803 20 Gävle Vägbeskrivning

Göteborg

Otterhällegatan 2
411 18 Göteborg Vägbeskrivning

Handen

Rudsjöterassen 7
136 40 Handen Vägbeskrivning

Haninge

Gålövägen 30
137 96 Haninge Vägbeskrivning

Helsingborg

Nedre Nytorgsgatan 13
252 26 Helsingborg Vägbeskrivning

Lund

Grisslevägen 17
227 32 Lund Vägbeskrivning

Nacka

Ektorpsvägen 6
131 47 Nacka Vägbeskrivning

Nynäshamn

Idunvägen 1
149 30 Nynäshamn Vägbeskrivning

Online

Sankt Eriksgatan 44
112 34 Stockholm Vägbeskrivning

Skutskär

lillängsgatan 8
814 30 Skutskär Vägbeskrivning

Stockholm

Rehnsgatan 20,
113 57 Stockholm Vägbeskrivning 08-4060040

Tierp

Liljevägen 2
815 37 Tierp Vägbeskrivning

Tyresö

Industrivägen 13
135 40 Tyresö Vägbeskrivning

Uppsala


753 20 Uppsala Vägbeskrivning

Jobbar du redan på WeMind?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor