facebook tracking

WeMind stolt samarbetspartner med Mental Health Evening

WeMind är stolt samarbetspartner med Mental Health Evening den 10 oktober – en underhållande och viktig kväll i den psykiska hälsans tecken. Lyssna till gripande berättelser, viktiga samtal och underhållande toner.

Årets tema är stress och sjukdom. I hela västvärlden utgör psykisk ohälsa det i särklass största hotet mot folkhälsan och Sverige är inget undantag. Alla känner vi någon som är drabbad #allakännernågon. 

På scen intervjuas bland andra Urban Pettersson Bargo - VD WeMind, och vi får också ta del av föreläsningar med Anders Hansen - psykiatriker och författare, Stefan Einhorn - professor och författare, Lena Flyckt - docent och psykiatriker, Ullakarin Nyberg - författare och ordförande Svenska Psykiatriska Föreningen, Martin Schalling - professor och ordförande i Psykiatrifonden och Anki Sanderberg - samordnare för Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa. 
Underhållning av Benny Andersson, Helen Sjöholm, Viktor Frisk, Rickard Söderberg med flera. Värdar för kvällen är Simon Kyaga och Alexandra Charles

Arrangör: Psykiatrifonden och 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Plats: Rival, Mariatorget 3, Stockholm

För mer info: psykiatrifonden.se

Mental Health Evening_181010.jpg

 

Lediga jobb

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på WeMind?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor