WeMind stolt samarbetspartner med Mental Health Evening

WeMind är stolt samarbetspartner med Mental Health Evening den 10 oktober – en underhållande och viktig kväll i den psykiska hälsans tecken. Lyssna till gripande berättelser, viktiga samtal och underhållande toner.

Årets tema är stress och sjukdom. I hela västvärlden utgör psykisk ohälsa det i särklass största hotet mot folkhälsan och Sverige är inget undantag. Alla känner vi någon som är drabbad #allakännernågon. 

På scen intervjuas bland andra Urban Pettersson Bargo - VD WeMind, och vi får också ta del av föreläsningar med Anders Hansen - psykiatriker och författare, Stefan Einhorn - professor och författare, Lena Flyckt - docent och psykiatriker, Ullakarin Nyberg - författare och ordförande Svenska Psykiatriska Föreningen, Martin Schalling - professor och ordförande i Psykiatrifonden och Anki Sanderberg - samordnare för Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa. 
Underhållning av Benny Andersson, Helen Sjöholm, Viktor Frisk, Rickard Söderberg med flera. Värdar för kvällen är Simon Kyaga och Alexandra Charles

Arrangör: Psykiatrifonden och 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Plats: Rival, Mariatorget 3, Stockholm

För mer info: psykiatrifonden.se

Mental Health Evening_181010.jpg

 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på WeMind?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor